Закрити
Закрити

За три дні в у новому ресторані "Bull Butcher and Wine" відвідувачі з'їли П'ЯТСОТ КІЛОГРАМІВ стейків!

4 грудня, 2017, 14:18 6 переглядів
За три дні в у новому ресторані "Bull Butcher and Wine" відвідувачі з'їли П'ЯТСОТ КІЛОГРАМІВ стейків!

За словами Борисова, у Запоріжжя є великий потенціал для того, щоб відкрити в ньому ресторан такого типу. Відомо, що інтер'єр ресторану розробили київські дизайнери брати Юдіни.

Після відкриття ресторану і підведення перших підрахунків, Діма Борисов на своїй сторінці в facebook написав, що за три дні запорожці і гості нашого міста з'їли П'ЯТСОТ КІЛОГРАМІВ стейків!

Відкриття ресторану в Запоріжжі від одного з кращих рестораторів країни, це безсумнівно позитивний показник, ще одне досягнення і нова щабель в історії гастрономічного Запоріжжя!

Ще один заклад в місті, де туристи і жителі можуть відмінно провести час і спробувати правильне м'ясо, правильну каву!

Запоріжжя абсолютно впевнено пропонує європейсу якість, при цьому за українську ціну!

 Як тільки опинитеся в Запоріжжі, не пропустіть можливість відвідати заклад і зануритися в Запорізький гастрономічний туризм.24131595-1947720151911155-5961317745360133239-n.jpg24131535-1947720408577796-1976643113806121899-n.jpg24232513-1947720221911148-2582943359695234738-n.jpg

Поділитись

Link shareПоділитись у Facebook Link shareПоділитись у X
Закрити