За словами Борисова, у Запоріжжя є великий потенціал для того, щоб відкрити в ньому ресторан такого типу. Відомо, що інтер'єр ресторану розробили київські дизайнери брати Юдіни.
Після відкриття ресторану і підведення перших підрахунків, Діма Борисов на своїй сторінці в facebook написав, що за три дні запорожці і гості нашого міста з'їли П'ЯТСОТ КІЛОГРАМІВ стейків!
Відкриття ресторану в Запоріжжі від одного з кращих рестораторів країни, це безсумнівно позитивний показник, ще одне досягнення і нова щабель в історії гастрономічного Запоріжжя!
Ще один заклад в місті, де туристи і жителі можуть відмінно провести час і спробувати правильне м'ясо, правильну каву!
Запоріжжя абсолютно впевнено пропонує європейсу якість, при цьому за українську ціну!
Як тільки опинитеся в Запоріжжі, не пропустіть можливість відвідати заклад і зануритися в Запорізький гастрономічний туризм.

